Vrijwilligers

Dierenambulance IJsselstein is een onderdeel van de Stichting Huisdieren Vervoerservice, een stichting zonder winstoogmerkt.

De Stichting en de Dierenambulance zijn opgericht door Dierenkliniek IJsselstein, daardoor is de Dierenambulance ook 24 uur per dag, 7 dagen per week verzekerd van een professioneel team voor de eerste hulp en opvang van dieren die dat nodig hebben.

De vrijwilligers van de Dierenambulance zorgen ervoor dat de ambulance 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar staat om uit te rukken. De dierenambulance IJsselstein is werkzaam in de volgende gemeenten: IJsselstein, Benschop, Lopik, Polsbroek e.o. De ambulance rijdt niet alleen voor huisdieren, maar voor alle dieren zoals vogels, zwanen, eenden, egels, honden en katten. Kortom, alles wat in de ambulance past daar zal voor gezorgd worden.

Als vrijwilliger ga je aan de slag als chauffeur. Je hebt geen specifieke ervaring of diploma's nodig. Je wordt door onze eigen mensen ingewerkt.

Wat vragen wij van jou?
Gezond verstand, stressbestendig, sociale vaardigheden, beschikbaarheid op regelmatige basis en natuurlijk veel dierenliefde.

Interesse gewekt
Meld je dan aan via de knop "Ik wil vrijwilliger worden" onder aan deze pagina of neem contact op met onze coördinator: Ben van Maurik via 06-154 06 957.

Functie-eisen

  • In het bezit van rijbewijs B, minimaal 3 jaar ervaring
  • Ouder dan 21 jaar
  • 55+-ers zijn van harte welkom
  • Affiniteit met dieren
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Het draaien van avond-, nacht- en weekenddiensten